dimarts, 5 de juliol del 2016

FI DE CURS 2015-2016

Ja hem acabat aquest curs 2015-16 i podem dir que els nostres alumnes han fet un pas més en la millora i perfeccionament de la seva expressió oral i corporal. Els alumnes de 4t d'ESO han obtingut els seus certificats de superació d'aquest projecte que, com sabeu, comencem des de P3. Les seves exposicions orals de final de curs han estat d'un alt nivell. Agraïm l'assistència a dites exposicions per part dels familiars. La resta d'alumnes han rebut un informe valoratiu adequat a la seva edat. La nostra intenció és que tots sigueu conscients d'aquells aspectes millorables que cal seguir treballant. Així mateix, volem que quedi constància d'aquells aspectes que ja fan prou bé.

Expressa't i Convenç neix a partir del desig dels mestres de fer que els nostres nens i nenes, nois i noies siguin capaços d'expressar-se adequadament de forma oral, però que també desenvolupin la seva capacitat crítica i expressiva fins al màxim exponent.

Cara al curs vinent, donem per implantat en la seva totalitat aquest projecte i per això intentarem començar a participar en alguna activitat pública de debat o de lectura en veu alta.

Seguim treballant i apostant per una educació comunicativa i amb arguments.
#elreginacreixambtu

Equip d'Expressa't i Convenç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada